OM MEG

Mitt navn er Murat Mehaj, jeg er 23 år gammel og bor i Oslo. jeg er en gutt som er interessert, engasjert og glad i å lære. En viktig interesse som jeg setter høyt i livet mitt, er å skape gode og ærlige relasjoner med folk rundt meg.

Jeg begynte å studere i 2018, etter mange søke dager på nett klarte jeg endelig å finne det rette faget, og den riktige skolen. Jeg studerer Markedsføring og Salgsledelse på Høyskolen Kristiania. Dette var absolutt det beste valget jeg noen gang har tatt i løpet av mitt liv. Dette faget er noe som interesserer meg veldig, det er så spennende å lære om hvordan store virksomheter bygger seg opp og selger sine produkter. Jeg går nå mitt 4 semester på skolen, hvor jeg da har valgt Digital Markedsføring som mitt valg fag for dette halvåret.

Ved siden av studiet så jobber jeg som servitør på en restaurant som heter Melboden, restauranten har eksistert i snart 30 år. Her selger vi gode italienske tynne pizzaer. Jeg har jobbet her i overkant av 6 år, og tenker å jobbe her videre til jeg finner en bedre arbeidsplass etter at jeg fullfører studiet.

Målet mitt med dette semesteret, er å få bedre kunnskap og forståelse innenfor den digitale verden. I tillegg så ønsker jeg å få dyp forståelse, og ha kunnskap om hvor viktig det er å kunne bruke all teknologien som eksisterer rundt oss idag. Jeg tror at dette semesteret kommer til å gi meg et godt grunnlag videre i livet, og gjøre meg til en relevant arbeidstaker.

Denne bloggen er en faglig blogg, der jeg skal opplyse lesere om mine ferdigheter og kunnskaper som jeg får i løpet av året.